вівторок, 5 січня 2010 р.


 Cоціальні мережі

Соціальна мережа – це структура, що базується на людських зв’язках або ж взаємних інтересах. В якості інтернет-сервісу соцмережа може розглядатися як платформа, за допомогою люди можуть здійснювати зв’язок між собою та групування за специфічними інтересами. Завдання такого сайту полягає у тому, щоб забезпечити користувачів всіма можливим шляхами для взаємодії один з одним – відео, чати, зображення, музика, блоги та інше.

Етапи зацікавленості соціальними мережами.

Перший етап. у користувача дуже бурхливий – друзі,знайомі,новини розказують йому про "класний сайт, що знаходить однокласників". Він йде, реєструється (сам або за допомогою сторонніх осіб, значення не має) і зустрічає людей, з якими давно не бачився. Результат – захоплення, радість, неймовірні почуття, ностальгія і все таке. Людині подобається той чудодійний сайт, море спілкування; їй хочеться повертатись туди знову і знову, перевіряти чи нема нових повідомлень або людей у мережі. Це підтверджено наочними спостереженнями.

Однак перший етап не може тривати вічно. Настає

Другий етап.  Користувач з часом забуває про сайт. З усіма знайомими переговорив, про все проспілкувався, всіх можливих однокласників познаходив. Робити на сайті, особливо вузькоспеціалізованому, як Однокласники.ру більше нема чого, і він забуває про нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар